Bet Angel Automation - Horse racing - In-running : Lay the Field Guardian Automation Bot

Post Reply
User avatar
Dallas
Posts: 12586
Joined: Sun Aug 09, 2015 10:57 pm
Contact:

Sun Aug 25, 2019 7:14 pm

dawnrosie wrote:
Sun Aug 25, 2019 7:04 pm
yes I have been having some "real bets" as well. TBH I find live trading better as I can easily see my profit or loss. Shame BF won't let us have a running balance. I also know practise and live can give different results so like to see a bot in action at least a couple of time when trying it out. I've tried about 5 so far.
I have watched the automation training twice now lol, first time just straight through and today a bit slower now I understand a bit more. I even had a go at creating my own bot lol, only in practise mode of course and only todays last 4 races and it lost everyone hehe
Its sounds like your on the right track and doing everything right so far so just keep on that path and enjoy your journey

User avatar
MobiusGrey
Posts: 28
Joined: Fri Nov 23, 2018 8:10 pm

Sun Aug 25, 2019 7:22 pm

This is an inplay lay the field bot, we're not talking intracacies of pre-race scalping. It's a basic, lay the field that you can do with no software on Betfair. I fail to see why this would have less chance of winning than anyone just laying the field on Betfair.

I get it, most of the bots require some form of tweaking and new rules writing but a lay the field bot, pffft personally I don't agree. This works based on race selection so longer races, bigger fields etc etc, nothing to do with the bot.

User avatar
ShaunWhite
Posts: 4818
Joined: Sat Sep 03, 2016 3:42 am

Sun Aug 25, 2019 7:51 pm

Some of the example bots are just intended to illustrate the functionality available, and to give people a guide as to how to apply rules at certain times and on certain selections. It might seem basic to you but for someone just starting out, knowing how to combine rules and control them is very useful. Not all examples are intended as a recipe for success.

FreemanMTK
Posts: 2
Joined: Wed May 22, 2019 12:03 am

Wed Oct 02, 2019 12:50 am

Hi is there any way I could filter according the courses with one rule file?

tradergreen
Posts: 21
Joined: Wed Dec 09, 2015 3:07 pm

Mon Oct 07, 2019 5:47 pm

Hi,

I would like to ask a question.

I would like to lay a group of selections or (if that is not possible I will try laying all selections) in a best market price in-play at the beginning of the race?

But if I "Lay all selections" only it's available "Fixed price", do you know how I could do it with a best market price?

Thank you.

User avatar
Dallas
Posts: 12586
Joined: Sun Aug 09, 2015 10:57 pm
Contact:

Mon Oct 07, 2019 6:05 pm

tradergreen wrote:
Mon Oct 07, 2019 5:47 pm
Hi,

I would like to ask a question.

I would like to lay a group of selections or (if that is not possible I will try laying all selections) in a best market price in-play at the beginning of the race?

But if I "Lay all selections" only it's available "Fixed price", do you know how I could do it with a best market price?

Thank you.
You would need individual rules for each, or apply it to 'ANY' selection and arm it to trigger several times.
If you add a 'Number of place bets trigger conditions' on selection is equal to 0
That will stop the rule triggering on a selection more than once - you'll then just need to add whatever other conditions you want to include to filter those that you want to lay

tradergreen
Posts: 21
Joined: Wed Dec 09, 2015 3:07 pm

Mon Oct 07, 2019 6:41 pm

Dallas wrote:
Mon Oct 07, 2019 6:05 pm
tradergreen wrote:
Mon Oct 07, 2019 5:47 pm
Hi,

I would like to ask a question.

I would like to lay a group of selections or (if that is not possible I will try laying all selections) in a best market price in-play at the beginning of the race?

But if I "Lay all selections" only it's available "Fixed price", do you know how I could do it with a best market price?

Thank you.
You would need individual rules for each, or apply it to 'ANY' selection and arm it to trigger several times.
If you add a 'Number of place bets trigger conditions' on selection is equal to 0
That will stop the rule triggering on a selection more than once - you'll then just need to add whatever other conditions you want to include to filter those that you want to lay
Thank you Dallas. :)

Once again works perfect, sometimes like "Automotion" have a lot of options and it is difficult to choose correctly, step by step.

gibby
Posts: 3
Joined: Mon Feb 26, 2018 1:41 pm

Fri Oct 11, 2019 8:36 am

Hi Dallas,
I.m quite new to this so I hope you can help.
I'm looking to lay the field at 67% from the bsp in running. to a total liability stake of £100 say. is there anyway I can do this?
If so is there any chance you could create a file for me to use.
many thanks in advance .

mickypaul72
Posts: 67
Joined: Tue May 15, 2018 1:52 pm

Fri Oct 11, 2019 9:23 am

This is edited from the shared files library you will have to duplicate additional selections.
Lay 67% above BSP.baf
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

mickey007
Posts: 33
Joined: Fri Mar 16, 2018 2:11 pm

Fri Oct 11, 2019 2:45 pm

Howcome only certain markets get matched when horse goes under 2.0? I had in Downpatric, that 4 horses were matched at 1.75, and in the uk some races dont even get matched ?

Post Reply

Return to “Bet Angel Automation - Horse racing - In-running”

  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest